Laten hieronta- ja hyvinvointipalvelut

 

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitotapahtuma, jossa käsitellään pehmeitä kudoksia erilaisin ottein. Hieronta lievittää kipuja, kuten pää- ja hartiakipuja, puutumisoireita jne. Lisää nivelten liikkuvuutta, poistaa kuona-aineita, vilkastuttaa nestekiertoa sekä verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja stressiä, rentouttaa ja huoltaa lihaksia. Hieronta on asiakaslähtöistä kokonaishoitoa.


Urheiluhieronta

Uheiluhieronta on hoitotapahtuma, jossa käsitellään pääsääntöisesti asiakkaan ongelma-alueet, niin syvät kuin pinnaliset lihakset. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista erilaisia otteita käyttäen. Tavoitteena on avata lihaskireyksiä, edesauttaa palautumisessa, poistaa kuona-aineita, lisätä nivelten liikkuvuutta, rentouttaa sekä mahdollistaa parempiin ja tehokkaimpiin suorituksiin.


Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hoitotapahtuma, jossa käsitellään pehmeitä kudoksia kuumilla kivillä klassisen hieronnan ottein. Asiakkaan toiveiden mukaisesti, hierontavoimakkuutta säätämällä hoidosta saadaan tehokas ja lihasta muokkaava hieronta tai sitten rentouttava ja stressiä poistava hemmoteluhoito. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa lihakset sekä samalla myös mieli.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja rauhoittava pään sekä niska- ja hartia alueen hieronta. Intialainen päähieronta sopii sinulle, joka haluat rentoutua kiireisen arjen keskellä, kärsit stressistä, unettomuudesta, niskaoireista, päänsärystä, migreenistä tai lihaskireydestä hartia- niskaseudulla.