Laten hieronta- ja hyvinvointipalvelut

 

 

Olen koulutettu hieroja; Valviran rekisterissä ja erikoistunut urheiluhierontaan. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja, toiminut alalla vuodesta 2006 lähtien. Olen sosiaalinen ja kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, joten oli helppoa lähteä opiskelemaan toinen ammatti terveys- ja hyvinvointialalta. Hierojaksi olen valmistunut 18.12.2014 Helsingin Hierojakoulu Relaxista.


Olen urheilullinen ja harrastanut aktiivista joukkueurheilua lapsesta saakka. Harrastuksiini kuuluivat nuorempana jalkapallo, jääkiekko, lentopallo sekä yleisurheilu. Minulla on siis hyvä urheilullinen tausta, joka auttaa työskennellessä hierojan ammatissa. Tällä hetkellä harrastan juoksemista ja jalkapalloa.


Hieron klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan ottein, joten hoitoni soveltuvat jokaiselle. Hoitojani on kuvailtu muun muassa miellyttäviksi sekä sopivan tehokkaiksi. Jokainen asiakas ja hieronta ovat kuitenkin hieman erilaisia ja täydellinen hierontakokemus syntyy kun edetään asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan.


Jokaisen kannattaa hoitaa itseään hieronnalla. Hieronta on ennaltaehkäisevää hoitoa, jolla ylläpidetään terveyttä, työkykyä ja elämäniloa.


Tervetuloa hoitavaan hierontaan!